Vi tilbyr mobile toalettløsninger for alle behov. Uansett om du trenger toaletter til et lite arrangement, en stor festival eller en byggeplass, så kan vi hjelpe deg.

Etter å først ha vært samarbeidspartner for tømming av utleietoaletter overtok Herdla Gård etter hvert toalettlageret til Soundcheck og siden toalettene til Malthus Bergen i 2010. Siden 2012 er utleien av letthus og midlertidige toaletter lagt inn under Herdla Utleie AS.

Herda Utleie er lokalisert på Askøy utenfor Bergen og er Vestlandets største tilbyder av utleietoaletter. Vi har et stort antall av mobile toalettløsninger og tar hånd om hele prosessen fra levering til henting, tømming og sluttrengjøring. Ettersom vi har eget deponeringsanlegg og er godkjent mottak for septikk kan du være trygg på at at toalettavfallet blir håndtert riktig og med fokus på miljøet.

Toalettene våre er lett å transportere og har kommet til innsats både i nærmiljøet på Askøy, rundt omkring i Bergen, og andre steder på Vestlandet som Gulen og Eivindvik. Vi har levert utleietoaletter til blant annet konserter på Koengen i Bergen, Ekstremsportveko på Voss, byggeplasser og til og med til bruk ombord skip (Siem Pilot) og har enda til gode å ikke kunne levere det kunden har hatt behov for.

Ta kontakt for et uforpliktende tilbud!